OPETTAJAT:
Sami Heino

HINTA:
Yksityiset rumputunnit 24 eur, sis. alv24% / 30min / kerran viikossa.

INFO:
Ei pääsyvaatimuksia, n. 6:n vuoden ikä ja lukutaito on toivottavaa, mutta ei pakollista. Käytännössä pienillä soittajilla käsien ja jalkojen pituuden puute voi aiheuttaa hankaluuksia ulottuvuuteen ja rumpusetin hallintaan. Joskin pienemmille on olemassa vähän matalampia settejä, mutta niissäkin on rajansa. Näin ollen aktiivisen treenaamisen aloittamista kannattaa ehkä lykätä vähän myöhemmäksi, kunnes kehon pituus ja voima alkaa riittämään. 10v ja siitä ylöspäin, on jo parempi. Yleisin aloitusikä on 12-15v.

Itsenäinen läksyjen harjoittelu asettaa myös omat haasteensa, vaikka läksymäärän antamisessa oltaisi maltillisia. Pienemmillä keskittymiskyky ja omatoimisuus ovat usein hyvin vaihtelevia ominaisuuksia. Lisäksi epärealistinen käsitys omasta oppimiskyvystä suhteessa harjottelun määrään voi tulla liian raskaana yllätyksenä nuoremmille ja innostus voi lopahtaa turhan aikaisin. Nämä tosiasiat kannattaa ottaa huomioon, mutta jos innostus on kuitenkin järkähtämätön, niin sitten kehiin vaan :) Yläikärajaa harrastuksen aloittamiseen ei ole ja kyllä isompienkin on hyvä ottaa yllämainitut asiat vakavasti. Soittaminen ei ole helppoa.

Kaikki yksityistunnit ja kurssit pyritään sopimaan joustavasti asiakkaiden tarpeiden, osaamisen tason, tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Asiakas tulee meille sovittuna aikana ja hänelle pyritään sopimaan sopiva säännöllinen aika. Huom. Meidän ei tarvitse noudattaa varsinaista perinteistä kurssimuotoista opetusta, vaan etenemme täysin asiakkaidemme edistymisen tahdissa. Meillä ei ole mitään erityisiä pääsyvaatimuksia tai pääsykokeita. Innostus riittää. Huom. tarjoamme opetusta ja valmennusta myös kokeneemmille soittajille ja laulajille.

Vaikka opetussuunnitelmassa, tuossa alempana on asiat ilmoitettu kurssimuotoisena, niin käytännössä suurin osa asiakkaistamme ilmoittautuu tunneille toistaiseksi -sopimuksella.

Lisää tästä linkinstä: Tutustumiskäynti ja opiskelusopimus, mutta lue alempana olevat kurssivaihtoehdot ensin:

ASIAKKUUSVAIHTOEHDOT:

Toistaiseksi:
Tämä sopimusmuoto mahdollistaa, että opetettavat asiat käydään läpi siinä järjestyksessä, kun asiakkaan osaaminen ja harjoittelu, sekä motivaatio antaa myöden. Voit aloittaa heti kun vapaana oleva vakioaika löytyy ja voit myös lopettaa heti kun haluat, jos tuntuu ettei homma suju. Esim. laskut voidaan sopia hoidettavaksi kerran kuukaudessa, esim. kotiinlaskutuksella.

Määräaikainen:
Sopimus vain määrätyksi ajaksi, tietty määrä tunteja ja lasku maksetaan kokonaisuudessaan etukäteen. Poissaoloja ei huomioida.

Satunnaiset käynnit:
Toteutetaan yleensä vain kokeneiden artistien kanssa, jotka eivät tarvitse enää jatkuvaa ohjausta teknisissä ja taiteellisissa tulkinta-asioissa. Satunnaiset kävijät eivät voi varata vakioaikoja ja käyntikerrat maksetaan aina käteisellä, ellei muuten erikseen sovita.

OPETUSSUUNNITELMAT LYHYESTI:
Huom! Tässä on allekkain sekä rumpusetin, että käsilyömäsoittimien kurssisuunnitelmat. Ne ovat sisältöperiaatteiltaan samanlaiset. Yksityiskohtaiset opetussuunnitelmnat toimitamme mahdollisesti/tarvittaessa myöhemmin. Ilmoittautuessasi tunneille on tärkeää että viestissä tulee selväksi haluatko soittaa rumpusettiä, vai käsilyömäsoittimia. Molemmissa on hyvin samantyyppiset kurssisiällöt.

1. RUMPUKOULUN ALKEISKURSSI:
Arvioitu kesto n. 2-6 kk/yksi 30 min. rumputunti kerran viikossa. Tällä kurssilla käsitellään kaikki tarvittavat alkeet soittotekniikasta perusteoriaan.

2. RUMPUKOULUN PERUSKURSSI:
Arvioitu kesto n. 6 kk- 1 vuosi/yksi 30 min. rumputunti kerran viikossa. Tällä kurssilla opitaan laajemmin rumpujensoiton ulottuvuuksia ja saavutetaan perustaitoja bändisoittoon ja ensimmäisille esiintymiskeikoille sekä demoäänityssessioihin.

3. RUMPUKOULUN JATKOKURSSI:
Arvioitu kesto: n. 1 vuosi/yksi 30 min. rumputunti kerran viikossa. Tällä kurssilla tutustutaan jo kokonaisvaltaisesti ammattirumpalin arkeen liittyviin asioihin, aktiivinen keikkailu, studiosessiot, jne... syventävää fysiikka mm. rummuista, telineistä, virityksestä, symbaaleista, DAW-teknonlogiasta, triggereistä, edistyneempää tekniikkaa yhdelle ja kahdelle basorummulle, jne...

4. RUMPUKOULUN PRO-KURSSI:
Arvioitu kesto: n. 1 - 2 vuotta/yksi 30 min. rumputunti kerran viikossa. Tällä kurssilla mennään jo todella pitkälle. Periaatteessa käsitellään saman tyyppisiä asioita kuin jatkokurssillakin, mutta pidemmälle ja laajemmin. Mikäli aikoo tosissaan edetä tälle tasolle, niin harjoittelumotivaation pitää olla kohdallaan, kun etsitään sitä Master-äänitystason soundia ja tatsia.