TERVETULOA BASSOTUNNEILLE

Lifeline Productions -musiikkikoulun yksityisopetukseen!

Pääsyvaatimuksia,- tai pääsykokeita ei ole, mutta n.6:n vuoden ikä ja lukutaito on toivottavaa. Innostus asiaan riittää ja siitä on paras lähteä. Yleisin aloitusikä on 10-15v. Omaa soitinta,-tai laitteita ei tarvitse olla hankittuna. Meillä on tarjolla useita ratkaisumalleja treenivälineisiin. Sijaintimme on Maariankatu 8E. Meille on helppo tulla vaikka suoraan koulusta. Bussipysäkit ovat aivan sisäänkäynnin vieressä ja auton saa parkkiin Puutorin parkkihalliin kohtuullisen edullisesti.

Scrollaa alaspäin niin löydät lisää tietoa, linkkejä ja aiheeseen liittyviä videoita, sekä mm. asiakkaidemme taidonnäytteitä matkan varrelta. Pyrimme lisäämään videomateriaalia runsaasti jatkossa. Mitään ei tietenkään julkaista ilman asiakkaiden lupaa! Jos et halua kuviin ja videoille mukaan, niin siitä pidetään kiinni. Ala-ikäisten vanhemmilta pyydetään kirjallinen suostumus.

Tarjoamme valmennusta myös aikuisille, sekä kokeneemmille soittajille ja laulajille! Valmentajan rooli on meille tuttua ja tarjoamme tsemppaamista aktiiviseen harjoitteluun ja asiantuntemusta niille osa-alueille, joille on jotain konkreettista annettavaa.

Ja kyllä,- niitä "sokeita kohtia" löytyy aina ja niitä on myös meillä opettajilla. Treenaamme edelleen itse aktiivisesti ja haluamme tulla entistä paremmaksi työssämme. Jos meni ohi, on erittäin suositeltavaa lukea myös seuraavat linkit, jotta saat paremman käsityksen minkälaiseen kouluun olet ilmoittautumassa: Yksityisopetus ja Musiikkikoulun johdanto

TONI RUOHONEN

Bassonsoitonopettaja (vastaava opettaja)


Multi -instrumental artisti, studiotuottaja, laulaja, säveltäjä.

QR -KOODI

Koodissa www.lifeline.fi -ja yhteystiedot


Tästä painikkeesta pääset suoraan ajanvaraukseen. Alemmasta kalenterista näet heti vapaana olevat ajat. Ole hyvä ja hyödynnä kalenterin navigointinappeja


Arkipäivisin klo 13:00- 19:00. Tutustumiskäynti on ilmainen, mutta se ei sisällä varsinaista opetusta, vaan tarkoitus on tutustua opettajaan, koulun tiloihin ja käytäntöihin. Se on myös erinomainen mahdollisuus saada opastusta ajanvarauskalenterin käyttöön.

Kaikki yksityistunnit ja kurssit pyritään sopimaan joustavasti asiakkaiden osaamisen tason, tavoitteiden ja aikataulujen mukaisesti. Asiakas tulee meille sovittuna aikana ja hänelle pyritään löytämään säännöllinen vakioaika. Jälleen kerran, ajanvarauskalenterin käyttö on erittäin suositeltavaa, edullisinta, ja kätevin väline hoitaa yksittäisten tuntien siirrot ja korvaavat "rästitunnit", mahdollisen poissaolon/ estymisen kohdalla.

Huom. Myös kotikäynnit/ kotiopetus ovat mahdollisia, mutta niistä pitää sopia erikseen, koska hinta määräytyy oppitunnin pituuden, ajomatkan pituuden, eli edestakaiseen ajomatkaan kuluvan ajan, sekä kulkuneuvon km- kustannuksien mukaan.

Lukukausia,- ja/tai vaikkapa 10:n kerran tuntipaketteja voi aina ostaa uudestaan, niin monta kertaa, kunnes oppimäärä on treenattu toivotulle tasolle. Lisäksi jo aiemmin suoritettuja mahdollisia Lifelinen tasokokeita voi uusia, mikäli haluaa korottaa arvosanojaan, eli "leveliä". Tästä lisää Lifelinen tutkinnot -osion kuvauksessa alempana.

Asiakkuus mahdollistaa myös harjoitusvälineiden vuokrauksen kotikäyttöön joustavilla sopimuksilla, iltapäivä-aikojen varausmahdollisuuden varusteluissa treenitiloissamme, sekä kotikaupungin musiikkilikkeissä alennusprosentteja ostoksista. Lisäksi se mahdollistaa luvan toimia Lifeline Endoser -suosittelijana hyvityspalkkiota vastaan.

Määräaikainen paketti/ kurssi:

HINTALUOKKA: HALVIN

alk. 25eur/30min. (sis. alv. 24%)

Koskee kaikkia etukäteen maksettavia paketteja! Sopimus vain määrätyksi ajaksi, tietty määrä tunteja ja asiakas hyväksyy laskun maksettavaksi kokonaisuudessaan,- tai osamaksulla etukäteen. Opetusaiheet käydään siinä ajassa ja järjestyksessä läpi, mitä asiakkaan harjoittelumotivaatio antaa myöden. Asiakkaan poissaoloja ei vähennetä laskusta jälkikäteen.

Vain opettajan poissaolo hyvitetään, mikäli korvaavaa tuntia ei pystytä järjestämään. Oman poissaolonsa, voi asiakas järjestellä itse ja etsiä kalentereistamme korvaavan tunnin, eli ns."rästitunnin", mikäli sopiva aika on vapaana. Mikäli ajanvarauskalenterin käyttö ei ole tuttua, niin ota rohkeasti yhteyttä kontakti -sivun kautta.

Huom. Taukoja ei kannata pitää, mikäli on aikomus jatkaa opiskelua pidemmälle. Joku toinen saattaa varata vakioaikasi kalenterista, eli jatkovaraukset kannattaa tehdä aina ajoissa etukäteen ja koko talven ajaksi. Eritysjärjestelyistä ja ennalta tiedossa olevista loma-ajoista voimme myös sopia etukäteen.


Vakio-aika toistaiseksi:

HINTALUOKKA: EDULLINEN

alk. 27,50eur/30min. (sis. alv. 24%)

Tämä sopimusmuoto mahdollistaa, että opetettavat asiat käydään läpi siinä järjestyksessä, kun asiakkaan osaaminen ja harjoittelu, sekä motivaatio antaa myöden. Voit aloittaa heti kun vapaana oleva vakioaika löytyy ja voit myös lopettaa heti kun haluat, jos tuntuu ettei homma suju,- tai haluat pitää taukoa. Kalenterista varataan vakioaika toistaiseksi eteenpäin.

Huom. Pitkiä taukoja ei tässäkään sopimusmallissa kannata kannata pitää, mikäli on aikomus jatkaa opiskelua pidemmälle. Me emme voi loputtomasti varata aikoja poissaoleville. Joku toinen saattaa siis varata vakioaikasi kalenterista, jos vaikkapa joululomasi venähtää kuukauden mittaiseksi. Näistä kannattaa sopia tarkasti aina etukäteen.

Laskut voidaan sopia hoidettavaksi sähköpostiin, tai paperisena, esim. kerran kuukaudessa, pidetyistä tunneista jälkikäteen. Kalliimpi hinta perustuu musiikkikoulun suurempaan riskiin poissaolojen suhteen, sekä jälkikäteen maksettavien laskujen viivästyksiin.


Satunnaiset kertakäynnit:

HINTALUOKKA: OVH

alk. 30eur/30min. (sis. alv. 24%)

Toteutetaan yleensä vain kokeneiden artistien kanssa, jotka eivät tarvitse enää jatkuvaa ohjausta teknisissä,- ja/tai taiteellisissa tulkinta-asioissa. Tai tyypillisesti aikuisille opiskelijoille, joiden on esim. vuorotyön,- ja/tai vaihtelevien perheen aikataulujen vuoksi vaikeata varata pidemmälle vakioaikoja.

Sisällöt ja kestot ovat määritelty keskiarvoina, miten kohtuullisella harjoittelulla voisi edetä ja missä ajassa oppimäärä olisi käyty kohtuullisella suorituskyvyllä läpi. Tämä perustuu vuosien kokemukseen. Vaikka opetussuunnitelmat ovat paketoitu kurssimuotoon, niin käytännössä suurin osa asiakkaistamme etenee täysin omassa tahdissa.

Kunkin kurssin esittelytekstin lopussa on: "Lue lisää tästä" -linkki, josta voit katsoa tarkemman kurssisisällön ja valita mieleisesi aiheet, mikäli pidempiaikainen sitoutuminen koko kurssipituudelle tuntuu alkuun liian paljolta. Suosittelemme säännöllisesti toistuvina käynteinä, 30min:n bassotunteja, kerran viikossa ja vähintään 10:n käyntikerran pakettia (vastaa 10:n viikon asiakkuutta) ajanvarauskalenteristamme.

Satunnaisille kertakäynneille suosittelemme vähintään 1h kerrallaan. Tai esim. jos käyt kerran kuukaudessa, tai harvemmin, niin kannattaa ottaa useampi tunti kerrallaan, niin siinä ehtii käymään perusteellisemmin asioita läpi. Myös pidemmät viikoloppukurssit ovat mahdollisia. Ole hyvä ota yhteyttä niistä erikseen kontakti -sivulla.

Meillä on kehitystyön alla Lifelinen oma tutkintosysteemi, jonka tarkoituksena on mitata kurssien aikana opittuja taitoja erittäin täsmällisesti ja komppaa pelimaailmasta tuttuja "pelaaja-leveleitä". Päivitämme siitä lisää tietoa tarkemmin heti, kun se huolellisesti testattu kuntoon.


Bassonsoiton alkeiskurssi:

TIER I - LEVEL 0-25

Arvioitu kesto: 1 vuosi+

Tällä kurssilla käsitellään kaikki tarvittavat alkeet. Eri soittotekniikat ja niiden ergonomia. Tutustutaan instrumenttiin, sekä nuottiteorian alkeisiin. Läksyjen määrässä edetään varovasti, oppilaan harjoittelumäärän mukaan. Etsitään sopivaa rutiinia, millä määrällä viikkoharjoituksia pystyy/ ehtii tekemään. Myös teknologian suhteen ollaan maltillisia, mm: Laitevirtojen turvallinen käynnistys ja sammutus, sekä oman monitoroinnin alkeet. Lue lisää tästä


Bassonsoiton peruskurssi:

TIER II - LEVEL 25-50

Arvioitu kesto: 1 vuosi+

Tällä kurssilla mennään pidemmälle bassonsoittoon, vaikeampia komppeja, sekä saavutetaan perustaitoja kytkentöihin, johtoihin, liittimiin, kaiuttimien toimintaan, vahvistimiin, sekä perus-efektilaitteisiin. Myös Play along -treenaamista korostetaan enemmän,- kokeillaan erilaisia ja hieman vaativampia soittokappaleita. Tutustutaan metronomin, eli "Klikin" käyttöön, sekä nuottiteoriaan. Tällä tasolla monet monet liittyvät ensimmäiseen aloittelevaan bändiinsä. Lue lisää tästä


Bassonsoiton jatkokurssi:

TIER III - LEVEL 50-75

Arvioitu kesto: 2 vuotta+

Tällä kurssilla opitaan laajemmin bassonsoiton ulottuvuuksia ja tutustutaan mm. biisien tekoon, sävellykseen, sovitukseen, bändisoittoon treenikämpällä, ensimmäisille esiintymiskeikoille ja demoäänityssessioihin studioon. Tutustutaan myös oman soittimen kotistudioäänittämisen alkeisiin ja akustiikan, sekä äänieristämisen fysiikkaan. Metronomi ja Play along -ovat jo tuttuja asioita ja niitä hyödynnetään enemmän. Tällä tasolla saavutetaan bändikelpoisuus. Lue lisää tästä


Bassonsoiton Pro-kurssi:

TIER IV - LEVEL 75-100

Arvioitu kesto: 2 vuotta+

Tällä kurssilla tutustutaan jo kokonaisvaltaisesti ammattibasistin arkeen liittyviin asioihin. Soittotekniikoiden lisäksi syventävää fysiikkaa mm. erilaisista bassoista, säädöistä, virityksestä ja efektilaitteista. Tehdään aktiivisesti omia äänityksiä kotistudiojärjestelmillä ja hyödynnetään eri menetelmillä nykyteknologiaa. Opetellaan kirjoittamaan itse nuotteja ja nuottiteoriaa syvennetään. Ja paljon muuta! Tällä tasolla saavutetaan valmiudet ammattimaiseen keikkailuun sekä studioäänityksiin. Opettajan rooli vaihtuu vähitellen valmentajan rooliin. Lue lisää tästä

Mahdollisen esteen/ poissaolon sattuessa kohdalle, tuntien peruutukseen on periaatteellinen 4h:n varoitusaikaraja (ei ehdoton). Eli tässä asiassa olemme käytännössä hyvin joustavia, koska yllättäviä asioita tulee eteen. Sama toimii myös toisinpäin opettajien poissaoloissa. Noudatamme kohtuullisuuden ja reilun pelin periaatetta, mutta siten että me määritämme, mikä on kohtuullista. Asiakkailla voi olla hyvinkin erilaisia (lue -itsekkäitä) käsityksiä kohtuullisuudesta ja se olisi loputon savotta se. Huom. Monissa kilpailevissa kouluissa on ehdoton 12-24h varoitusaikaraja.

Peruuttamattomista tunneista laskutamme normaalin hinnan, aivan kuten hammaslääkärikin tekee. Emme voi luvata, että sopiva korvaava aika olisi aina vapaana kalenterissa, eli kaikki oppitunnit kannattaa aina hyödyntää sovittuna aikana ja tulla paikalle. Poissaolosäännöt ovat sinänsä hyvin yksinkertaiset ja ovat meillä hyvin samanlaiset kuin peruskoulussakin, esim:

Ei ole harjoitellut kotiläksyjä, oma soitin/ rumpukapulat/ läksynuotit/ mikrofoni/ plektra -jääneet kotiin, ei saa kyytiä, myöhästyi bussista, nuha, kurkkukipu, päänsärky (ei koske migreeniä -se on eri asia), väsymys, nälkä, kaatunut koulussa välitunnilla, lievästi nyrjähtänyt/ venähtänyt nilkka/ käsi, koulun jälki-istunto, kokeisiin lukeminen, kaverin synttärit, omat synttärit, toisen harrastuksen peli/ treenit, kavereiden kanssa hengailu/ shoppailu kaupungilla, jne... -Eivät ole ns. päteviä syitä olla pois soitto/ laulutunnilta, ei ainakaan siten että meiltä voisi odottaa kyseisten syiden perusteella -kyseisen tunnin laskuttamisen peruutusta hyvityksenä. Hyvityksenä mistä?

Nämä ovat suurimmalle osalle oppilaista,- ja heidän vanhemmilleen sanomattakin selvää, mutta ei kaikille. Näistä on lukuisia esimerkkejä vuosien varrella ja aivan kaikki mahdolliset selitykset on kuultu.

Olemme silti reiluja ja tarjoamme mahdollisuuden pyytää korvaavaa käyntikertaa jollekin toiselle päivälle/ ajalle, -MIKÄLI sellainen on kohtuullisuuden rajoissa mahdollista kalenterista järjestää. Kohtuullisuuden rajat menevät siinä, missä on musiikkikoulun normaalit opetusajat ja vapaana olevat ajat: Eli arkipäivisin klo 1300-19:00 välisenä aikana, edellyttäen että poissaolon syy on ollut ns."pätevä" -eli ylitsepääsemätön este ja se on ilmoitettu heti, eikä 15 minuuttia ennen sovitun oppitunnin aloitusta.

Se ei saa, eikä voi olla musiikkikoulun ja opettajan tappio, jos asiakkaalla on ongelma päästä tunnille. Se ei ole opettajan syy. Lomamatkat, kuume, oksennustauti, jne. -ovat selkeitä syitä, ettei voi päästä tunnille. Tällöin on kyse selkeästä ja ylitsepääsemättömästä esteestä, kohtuullisuuskäsitteen nojalla.

Sitten hankalampi asia, josta on tullut joskus vääntöä. Oppilaalta on mennyt käsi, tai jalka poikki/ murtunut. Tämä on kyllä erittäin kivuliasta (kokemusta on), eikä tietenkään sattumapäivänä, tai edes muutamaan päivään sen jälkeen ole kohtuullista odottaa saapuvaksi paikalle. Täysin selvä asia.

Mutta, parantuminen ja kuntoutuminen kestää kuitenkin yli kuukauden. -Joskus useita kuukausia. Tässä pidämme ehdottomana rajana kipua. Kun kipu hellittää ja pystyy vaikka kyynärsauvoilla liikkumaan ja käymään koulussa, käydään myös soitto,- ja laulutunneilla. Jatketaan aktiivista treenaamista, siis siten että ei käytetä paketissa olevaa kipeää raajaa/ sormea/ varpaita, vaan treenataan aktiivisesti ehjillä raajoilla/ sormilla/ varpailla. Jos/ kun soittaminen tai laulaminen on kivun takia hankalaa, voidaan käsitellä lukemattomia aiheita tekniikasta, fysiikasta, nuottiteoriasta, jne. Pitäisi olla myös täysin selvä asia, mutta kun ei vaan ole kaikille.

Tämä ei edelleenkään ole mikään postimerkkikerho, tms. "muu leikkikoulu", jonne tullaan ja mennään miten sattuu, tai mahdollisesti jopa käytetään lapsen loukkaantumista verukkeena monen viikon/ kuukauden oppituntikustannuksien säästämisessä... Ajanvaraus on aina sitova sopimus. Opettajien palkka perustuu asiakaskäynteihin. Opettajakaan ei voi olla poissa ilmoittamatta,- ja/tai jättää lähtemättä töihin kevein perustein,- jos ei "huvita". Tai tietysti voi, mutta siitä ei hänelle makseta, eikä voida olettaa että asiakkaat hyväksyisivät tällaista. Jälleen kerran, jos todella on "rullatuolikunnossa", eikä kertakaikkiaan pääse paikalle, se on eri asia. Se on ylitsepääsemätön este. Muuten odotetaan asiakkaita tunneille normaalisti, aivan samoin kun odotetaan opettajan olevan paikalla sovitusti.

Huom. Kaikilla meillä on joskus vaikeita aikoja, on perheasioita, parisuhdeongelmia, työasioita, koeviikkoja, urheiluturnauksia ja tapahtumia, stressiä, kiirettä. Aina ei ehdi treenaamaan normaalisti. Joskus tulee motivaation kanssa ongelmia. Jotkut kärsivät masennuksesta ja jotkut vakavistakin unihäiriöistä, jne. Elämä on. Harrastukset ovat juuri se paras lääke, millä arkielämän haasteita ja murheita voidaan kuitenkin lievittää. Se ei tarkoita sitä, että se olisi helppoa. Kuuluu myös työmme kuvaan auttaa näiden asioiden yli, jos vain mitenkään mahdollista. Tunneilta poisjääminen varmistaa vain sen, että meidän on mahdotonta auttaa.
Under construction...

Meillä on kehitystyön alla Lifelinen oma tutkintosysteemi, jonka tarkoituksena on mitata kurssien aikana opittuja taitoja erittäin täsmällisesti ja komppaa pelimaailmasta tuttuja "pelaaja-leveleitä". Päivitämme siitä lisää tietoa tarkemmin heti, kun se huolellisesti testattu kuntoon. Todennäköisesti toteutetaan asteittain ns."beta-testaamalla".
6

KAUANKO PITÄÄ KÄYDÄ TUNNEILLA?

(avaa/ sulje sisältö tästä)

Se on luonnollisesti hyvin vaihtelevaa ja aika vaikea vastata. Se riippuu aina lähtökohdista ja asiakkaan omista tavoitteista, sekä asenteesta. Jotkut käyvät muutaman kuukauden, jotkut vuoden tai pari. Sitten on innokkaampia treenaajia, jotka viihtyvät yli 5 vuotta. Onneksi meillä on myös sellaisia asiakkaita, jotka ovat aloittaneet melko nuorena, yli 10 vuotta sitten ja käyvät edelleen säännöllisesti. Se on aivan mahtavaa!

Jotkut ovat käyneet meillä vuosikaudet nuorempana, mutta syystä tai toisesta, lopettivat jossain kohtaa, mutta ovat palanneet uudestaan vakiotunneille myöhemmällä iällä. Se on aivan yhtä fantastista! Niin tosiaan, aika kuluu nopeasti ja me olemme tehneet tätä jo vuodesta 1999 -asti. Voimme ilolla ja ylpeydellä kertoa teille, että kun katsotte kunkin opetus-aineen sivujen kalenterimerkintöjä, niin n.80% on pidempään, yli 5-10 vuotta käyneitä vakioasiakkaita!

Se on hyvin palkitsevaa, koska tiedämme, että olemme tehneet asioita oikein, kun meihin luotetaan näin paljon. Tämä saattaa yllättää ja ihmettellään, että miten joku käy noin kauan? Se on ihan ymmärrettävää, mutta musiikki on jo sinällään valtavan laaja kokonaisuus, joten opetusmateriaali ei lopu kesken vaikka kuinka yrittäisi. Ihan parissa kuukaudessa ei kenestäkään saada soittajaa, eli ei tässä mitään taikureita sentään olla LOL! Uusille on tilaa! Tule mukaan!

7

MIKSI BASSOTUNNEILLE?

(avaa/ sulje sisältö tästä)
A. Basso on fantastinen, monipuolinen ja tärkeä soitin! Se on myös helpommin lähestyttävä, kuin 6-kielinen kitara ja taatusti katu-uskottava harrastusväline. Se on myös fyysisesti haastava ja vaativa soitin, mikä on syytä ottaa huomioon.

B. Asiansa osaavalla basistilla on yleensä melko helppoa päästä bändiin. Itse-asiassa, hyvistä basisteista on suuri pula ja onkin hyvin tyypillistä, että heillä on useita bändiprojekteja samaan aikaan. Keikkaa on kalenterissa ruuhkaksi asti, jos vain haluaa. Aina. Piste.

C. Basso on myös erittäin suositeltava valinta niille, joilla on jo yksi, tai useampi muu instrumentti hallussa. Basistit ovat mahtavia tyyppejä, emmekä täällä Lifelinellä usko basisitivitseihin! Ne ovat vitsejä ja kertovat yleensä sellaisista tyypeistä, jotka vain "esittävät olevansa basisteja". Toistan: Lue kohdat A ja B -uudestaan :)

D. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä: Soittamiseen ja laulamiseen liittyy paljon sitkeitä uskomuksia. Yleisimpiä on se, että itsekseen opiskelulla säästää. Tässä asiassa olemme eri mieltä. Näistä "uskomuksista ja käsityksistä" pidetään tiukasti kiinni ja se kuulostaa usein tältä: "Se on parempi, kuin ei mitään ja saa luvan kelvata, -justiinsa vuosi sitten hankittiin, -ihan hyvä se on, -ei ole nyt varaa kun on tuo etelänmatka just varattu kesäksi, jne..." -ovat valitettavan tuttuja lausahduksia. Vuosien mittaan kuluu turhaan rahaa heikkolaatuisiin,- ja/tai sopimattomiin välineisiin. Tämä syö motivaatiota pahasti. Kaikilla pitkään harrastaneilla on oma tarinansa tästä asiasta. Ne joilla on pelkkiä hyviä kokemuksia, ovat uskomattoman harvinaisia poikkeuksia.

Lisäksi kuluu satoja,- jopa tuhansia tunteja aikaa netissä, etsiskellen erinäisiltä foorumeilta tietoa eri asioita ihmetellen. Suuri osa tiedosta löytyy vain englanniksi, eikä käänössanakirjat ymmärrä erikoissanastoamme. Se on erittäin hidasta, haasteellista ja hyvin monella tavalla kallista. Toisin sanoen virheiden kautta oppimista. Pahimmassa tapauksessa soittotekniikoiden ongelmia käydään korjauttamassa lääkärillä... Hirveän moni harrastuksen aloittaneista lopettaa kokonaan, ennen kuin on päässyt edes kunnolla alkuun.

Rahan voi sijoittaa järkevämmin ja aikaa olisi hyvä käyttää treenaamiseen. On molemminpuolinen etu, että saat aina optimaalisen avun, koska siksi haluat tulla saman opettajan tunneille aina uudestaan. Tuntien ottaminen on sijoitus, eikä pelkkä kustannus! Pitkällä tähtäimellä meihin sijoitettu raha maksaa itsensä takaisin monin tavoin. Kyllä. Aikamoinen lupaus ja kuulostaa varmasti uskomattomalta. No eihän sellaista voi kevein perustein lupailla. Toistaen: Lue -pitkällä tähtäimellä -monin tavoin, -monia asioita on hyvin vaikea mitata rahassa. Me tähtäämme siihen, että saat hyvät eväät elinikäiselle hienolle ja antoisalle harrastukselle. Olet lukenut jo näin pitkälle, joten älä enää odottele. Varaa aika ja laitetaan alarekisterin möyrintätaajuudet kuntoon tukevalla otteella! :)

8

LIFELINE ENDORSEMENT/ SUOSITTELIJA?

(avaa/ sulje sisältö tästä)
Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä, päästiin toivottavasti mielenkiintoiseen aiheeseen, jota ei kannata sivuuttaa! Kyllä, voit rahoittaa opiskelusi osittain,- tai jopa kokonaan omalla aktiivisuudellasi. Tämä tarjous on voimassa, niin kauan kun kalentereissamme on vapaita aikoja jäljellä!

Huom. Toistaiseksi tämä mahdollisuus on tarjolla vain asiakkaillemme (oppilaat ja heidän perheensä = asiakasnumero) Lifeline Endorser -suosittelijoina. Homma toimii niin, että jos pystyt todistettavasti tuomaan meille uuden asiakkaan (joka ei ole ennen ollut asiakkaanamme), joka ostaa meiltä palveluita ajanvarauksesta (ennakkomaksulla), niin hyvitämme sinulle myyntiprovisiota 18% ostetusta palvelusta ja sen bruttosummasta, esim:

Jos suosittelet meitä jollekin perheelle/ henkilölle, joka ostaa meiltä vaikkapa bassotunteja koko syyslukukauden ajaksi (arvo 460,00eur sis. alv),- sinun provisiopalkkiosi on hyvitysarvoltaan 82,80eur sis alv.

Näin ollen voit hyödyntää sen täysimääräisenä,- tai osittaisena hyvityksenä seuraavista ajanvarauspaketeistasi alennusprosentteina. Tämä hoidetaan heti kuntoon toimistohenkilökunnan toimesta, kun kauppa on varmistunut. Tällä matematiikalla voit siis teoriassa hankkia meille joka kuukausi yhden uuden vakioasiakkaan ja näin omat opiskelukustannuksesi tippuvat olemattomiin.

Voit myös hyödyntää provisiosummaa esim. meiltä vuokrattujen harjoitusvälineiden vuokralaskuissa, tai vaikkapa harjoitustilan vuokrissa. Lisäksi sitä voidaan hyödyntää myös tarvikkeissa, esim. rumpukapulat, plektrat, kitaran/ basson kielet, johdot, efektilaitteet, jne.

Eiks olekkin aika cool juttu? Eikä siinä vielä kaikki, sano kaupan setä... Aktiivisimmille suosittelijoille (myyjille) lupaamme bonuksena täydellisen treeniasun, hupparin, housut, pipon, lippalakin, sormikkaat -tyylikkäillä Lifelinen logoilla, "VIP Lifeline Endorser -tagillä" varustettuna. Superaktiivisille luvataan vielä lisäbonuksena Rock -henkinen VIP-ulkotakki, jolla pärjää kaikissa olosuhteissa. Näistä lisää kuvia ja specsejä, heti kun saadaan valmista! Mutta sillä välin, hus myyntihommiin siitä, kunhan muistat varata itsellesi asiakkuuden ensin! Wohooo!! :D

MUSIIKKIKOULU JA STUDIO TURUN KESKUSTASSA!

Maariankatu 8E, 20100 Turku

www.lifeline.fi